0591-317000
Bezig met laden...
Terug naar het blogoverzicht
De mooiste vakantiebestemmingen van 2022
5 januari 2022

Dit zijn de 5 mooiste vakantiebestemmingen voor 2022

1. De Azoren

De eilanden van de Azoren zijn met niks te vergelijken. Ze horen bij Portugal en liggen in de Atlantische Oceaan. In dik 2 uur vlieg je er al heen. Boek je reis naar de Azoren! 

2. Zweden

Een land dat je altijd weet te verrassen is Zweden. De enorme meren, bossen, heerlijke eten en mooie rode huizen: Zweden heeft het allemaal. En dan hebben we hebben we het nog niet gehad over de vriendelijke Zweedse bevolking. Heb je zin in sneeuw? Je kan ook heel goed op wintersport in Zweden! 

3. Malta

Het eiland Malta heeft reizigers meer te bieden dan zon, zee en strand. De eeuwenoude steden brengen een verrassingselement aan het eiland. In Mdina bijvoorbeeld is het net alsof je terug duikt in de tijd. Naast de zee, strand en mooie steden is er ook veel groen te vinden op het eiland en zijn er genoeg actieve opties als je toe bent aan iets ondernemen. 

4. Egypte

In Egypte is genoeg te zien en beleven. Denk hierbij aan de piramides van Sfinx en Gizeh, de zonsopkomst op de Sinaiberg, het dal der koningen en de Nijl. Hurghada is één van de populairste badplaatsen van Egypte. In El Gouna vind je moderne en luxe hotels. Marsa Alam is sinds een aantal jaar populair onder toeristen. Zeg jij ja tegen een vakantie naar Egypte?

5. Sardinië

Op het Italiaanse eiland Sardinië geniet je van echte bounty-zandstranden met zeewater dat blauwer dan blauw is. De kustlijn, ruim 1850 kilometer lang, heeft ook vele baaitjes en mooie rotspartijen. Spiaggia Della Pelosa wordt toch wel als mooiste van het eiland bekroond. Wil je verder het binnenland in, dan kom je heuvelachtig graslandschap tegen. Sardinië, kent verschillende culturen. In onder andere de plaatsen Alghero en Cagliari vind je Catalaanse, Noord-Afrikaanse, Oosterse en natuurlijk Italiaanse invloeden. Schuif in deze stadjes aan bij een lokaal restaurantje en ervaar een explosie van heerlijke smaken. 

Wil jij dit jaar genieten van één van deze reizen? Neem een kijkje in onze reizen of klik op de linkjes in de teksten hierboven!

Wij helpen u graag met boeken!

0591-317000

Ma t/m vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00 
Zondag gesloten

Extra informatie