Disclaimer Reisbureau Lanting

LEES DEZE DISCLAIMER AANDACHTIG

Het betreft informatie over de aansprakelijkheid van Reisbureau Lanting op foutieve of incorrecte illustratieve of tekstuele informatie op de website www.reisbureaulanting.nl.

Heeft u vragen over deze disclaimer, contacteer ons dan via info@reisbureaulanting.nl.

Disclaimer informatie

Het team van Reisbureau Lanting probeert dagelijks de informatie en foto’s op de website zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze inzet kan het voorkomen dat de informatie niet meer actueel is en dat foto’s verouderd raken/zijn.

Alle reizen op de website www.reisbureaulanting.nl worden niet door Reisbureau Lanting zelf uitgevoerd en/of samengesteld. Reisbureau Lanting fungeert dan dus ook als online tussenpersoon voor reisorganisaties en reizigers. Reisbureau Lanting kan hierdoor niet verantwoordelijk worden gesteld voor de uitvoering en kwaliteit van de aangeboden reizen.

Deze website is eigendom van Reisbureau Lanting, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming mag niet worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Voor commerciële doeleinden is ook schriftelijke toestemming vanuit Reisbureau Lanting vereist.

Op de website van Reisbureau Lanting vindt u verwijzingen naar externe websites. Reisbureau Lanting is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve inhoud op deze websites aangezien deze niet onder haar beheer vallen.

Voor meer informatie over verantwoordelijk- en aansprakelijkheid verwijst Reisbureau Lanting u graag naar haar algemene voorwaarden pagina: www.lantingreizen.nl/voorwaarden